Absolventii de liceu au trecut astazi prin inca o proba din cadrul examenului de Bacalaureat: matematica sau istorie, in functie de profil. Desi sunt doua discipline grele, o mare parte din adolescentii de la Pascani au iesit bucurosi din centrul de examen. Sunt optimisti si spun ca s-au descurcat la toate cele trei subiecte si cei mai multi se asteapta la o nota mare.

Sute de absolventi de liceu din Pascani au rasuflat astazi usurati dupa ce au mai trecut printr-o proba de Bacalaureat. Astazi, la cele doua centre din municipiu, adolescentii au dat examenul maturitatii la Matematica sau Istorie. La Colegiul „Mihail Sadoveanu”, majoritatea tinerilor au iesit bucurosi din scoala.
Desi Matematica a fost dintotdeauna disciplina de care multi elevi s-au temut, subiectele ar fi fost usoare anul acesta la examen.

Candidatii s-au bucurat si la cealalta proba, Istoria. Romania in perioada postbelica a fost una dintre cerinte. Pentru aceasta viitoare studenta, norocul a fost de partea ei, deoarece a fost lectia pe care a invatat-o cel mai bine.

Mentionam ca in municipiul Pascani sunt deschise doua centre de examen, unul la Colegiul „Mihail Sadoveanu” si unul la Liceul „Miron Costin”, din zona Vale.
Ultimul examen va fi pe 30 iunie, cand elevii vor sustine proba la alegere a profilului si specializarii. Pe 5 iulie vor fi afisate rezultate si tot in acea zi se pot depune contestatii intre orele 16:00 – 20:00.

Slider
loading...