Ștrandul Municipal – închis, fântânile arteziene – loc de bălăceală! 

Locația va fi deschisă la jumătate lunii

Căldurile din ultimele zile au făcut ca cei mici să meargă la bălăceală! Nu la ștrandul Municipal pentru că este închis, ci în fântânile arteziene construite pe Esplanadă. Mai multe fotografii postate pe site-urile de socializare au făcut deliciul internauților. Comenturile nu au lipsit, mai ales la adresa administrației locale.

Weekendul prelungit de Rusalii și temperaturile de vară din termometre au făcut ca fântânile arteziene din Pașcani să fie pline de copii. Mai exact, cei mici s-au dezbrăcat de tricouri și au făcut o baie de toată pomina în bazinul fântânilor construite pe Esplanada din oraș. Trecătorii au imortalizat momentul. Ba mai mult, s-a chemat și Poliția Locală la fața locului.

Acestea au avut loc și pentru că Ștrandul Municipal Pașcani este și acum închis pentru că se așteaptă să fie făcută achiziția de vopsea și făcute îmbunătățiri la bazin și locație. Lucrările la bazin au început deja, de asemenea și la zona de recreere.

Din declarațiile celor de la Primărie, Serviciul de Gospodărie Comunală, se pare că ștrandul va fi deschis chiar în această lună, într-o săptămână, după ce bazinul va fi revopsit, iar maginea din lemn va fi schimbată. De asemenea se dorește achizionarea mai multor șezlonguri și umbrele.

Anul trecut ștrandul a fost deschis pe 27 iunie. Prețul biletelor de acces la ștrand va fi la fel –  10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii, persoanele cu handicap şi veteranii de război beneficiază de gratuitate. Ștrandul din Paşcani va fi deschis pe toată perioada sezonului cald de marţi până duminică între orele 10:00 – 20:00 iar luni de la ora 12:00.

Amintim că ștrandul din Pașcani a fost renovat și modernizat, iar clienții au șezlonguri și umbreluțe, grupuri sanitare și vestiare. Este amenajat și un spațiu mic de joacă pentru copii, cu câteva scrânciobe.

Slider
loading...