9.5 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Start în ligile inferioare. O nouă echipă de fotbal la Paşcani

Echipa de fotbalAu mai ramas cateva zile pana la startul de sezon pentru echipele care joaca in Liga a IV-a si Liga a V-a. Formatiile care joaca in ligile inferioare au intrat pe ultima suta de metri, prima etapa avand loc duminica, 11 iulie.

Potrivit celor aflati la conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal Iasi, in liga a IV-a s-au inscris un numar de 16 echipe, printre care si Kosarom II Pascani.

Echipa alcatuita din jucatorii de rezerva a primei formatii a municipiului, va intalni in primul meci pe cei de la Gloria Bals, partida fiind programata duminica, de la ora 12:00.

In noul sezon al Ligii a V-a, seria a III-a au aparut trei noi echipe printre care una infiintata de un grup de tineri din Pascani. Pe ultima suta de metri, acestia au reusit sa plateasca taxele aferente si vor juca sub numele de Locomotiva Pascani.

Majoritatea jucatorilor au mai activat in trecut la formatia TinSport iar pana sambata vor trebui sa mai depuna o serie de documente pentru a activa in tur-ul Ligii a V-a.

Celelalte doua echipe noi sunt Siretul Stolniceni-Prajescu si Unirea Alexandru Ioan Cuza.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Decizie de ultimă oră! Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

Plenul Senatului nu a reușit să adopte, miercuri, propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi...

Trecem la ora de iarnă în weekend

În weekend trecem la ora de iarnă, iar ceasul se dă cu o oră înapoi, ceea ce...

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI