More

  Stadion la standarde europene peste 3 ani la Pascani

  Array

  Sambata, 1 decembrie 2012, in cadrul premierii sportivilor ce au participat la competitiile sportive dedicate zilei nationale ce au avut loc la Sala Municipala de Sport din cadrul bazei sportive a CSM, a avut loc un moment deosebit.

  Presedintele clubului CSM, Bogdan Mandric, alaturi de consilierul PSD, Vasile Plesca, au pregatit o surpriza pentru cei prezenti in sala. Ei au realizat o prezentare power point, in care au aratat proiectul de viitor din cadrul bazei sportive, si anume modernizarea Stadionului Municipal.

  Vasile Plesca, a spus ca ideea modernizarii bazei sportive este o mai veche dorinta de a sa, ce va deveni realitate. Proiectul are multa sustinere din partea administratiei locale, iar acelasi consilier spune ca a vazut exemple de orase din tara, cum sunt Clujul sau Bistrita Nasaud, unde Guvernu a alocat 1 milion lei pentru modernizarea stadioanelor.

  Momentan proiectul este in stadiul de studiu, dar cei implicati spera ca in maxim 3 ani si jumatate baza sportiva de la Pascani, sa arate altfel.

  Primarul, Dumitru Pantazi spune ca va sprijini si el acest proiect din viitorul buget al Pascaniului iar senatorul Florin Constantinescu promite acelasi lucru, in cazul in care va mai castiga un nou mandat.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  Deschiderea sesiunii de programare la vaccinare pentru februarie – martie

  Autoritatile anunta ca platforma pentru vaccinarea anti COVID-19 a fost actualizata si permite programarea persoanelor din etapele I si a II-a, începând cu 1...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI