12.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

Sprijin oferit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, substația Pașcani. Lămpi pentru dezinfecție donate de grupul de firme APRODEX

Grupul de firme APRODEX răspunde din nou nevoilor unităţilor medicale din municipiul Paşcani. Astfel, după ce în luna aprilie au fost sprijinite cu echipamente de strictă necesitate Spitalul municipal de urgenţă şi Spitalul CFR, de această dată ajutorul s-a îndreptat către Substaţia Paşcani a Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Unitatea a primit trei lămpi bactericide cu dublă sterilizare (UVC şi ozon) şi decontaminare la 360°, ce vor intra în dotarea autosanitarelor.

Ca urmare a acestui demers, dna. dr. Rusu Cristina, coordonatorul Serviciului de Ambulanţă Paşcani a declarat: „Echipamentele primite astăzi vor fi utilizate atât pentru dezinfectarea compartimentelor medicale, cât şi pentru decontaminarea suprafeţelor din interiorul autosanitarelor. Împreună cu angajaţii Substaţiei Paşcani, mulţumim conducerii APRODEX pentru efortul continuu de a susţine activitatea medicală din municipiul nostru, în acest context pandemic.”

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI