Astăzi dis de dimineață 8 sportivi din Paşcani au plecat spre Bruxelles pentru a participa la Campionatul Mondial de Qwan Ki Do. Ei fac parte din Lotul Național al Romaniei şi ne vor reprezenta ţara la această competiţie.

lot quan ki do

Emoțiile mai mari au fost din partea rudelor și mai ales a instructorilor, cei care au venit să-i conducă și să îi încurajeze.

8 dintre sportivii de la Clubul Long Ho din Pașcani fac parte din Lotul Național de seniori al Romaniei, iar 6 dintre ei mai au participări la campionate mondiale sau europene. Casian Ionuț spre exemplu, are deja 6 participări la campionatele mondiale.

Anul acesta, fac parte din lot și 3 tinere, care au debutat la competiții de acest nivel în 2013, este vorba de Grigoraș Maria, Flocea Violeta și Crainiciuc Diana, participate ale Campionatului european din Elveția.
Din grupul de la Pașcani face parte și Vintilă Sebastian, care deși nu mai concurat până în prezent la o astfel de competiție, nu are emoții, fiind încrezător în pregătirea sa.

Sportivii Grigoraș Simona și Pîrju Ionuț participă a treia oară la un Campionat Mondial de Qwan Ki Do, iar din lot mai face parte și Cîşlariu Ştefan.

Stagiul de pregătire premergător acestei competiţii a avut loc la Iași, sub atenta coordonare a intructorilor și conducătorilor clubului, Ovidiu Covaci şi Adrian Zamosteanu.
quan ki do

Amintim că cei 8 sportivi păşcăneni, vor merge cu Lotul Naţional de Seniori ai României la al Şaselea Campionat Mondial de Qwan Ki Do, care va avea loc la Bruxelles, în perioada 3 – 5 Aprilie 2015 şi urmează să se întoarcă în ţară pe 8 aprilie, iar evenimentul sportiv internaţional se va desfasura la: „Centre Sportif de la Forêt de Soignes – centre ADEPS, chaussée de Wavre 2057 – 1160 Auderghem”.
campionat mondial quan ki do

Slider
loading...