More

  Spitalul Municipal Pascani pregateste stocurile de medicamente pentru urmatoarele 6 luni

  Array

  In aceasta perioada, compartimentul de aprovizionare al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, se preocupta de verificarea stocului de medicamente si materiale sanitare. Asta pentru ca exista posibilitatea, cum s-a mai intamplat si in alti ani, ca bugetul sa se semneze tarziu. Achizitiile de medicamente, licitatiile se pot desfasura abia dupa aprobarea bugetului.

  Directorul medical al Spitalului Municipal, Diana Axinte, spune ca au fost ani in care contractul cu Casa de Asigurari s-a incheiat abia in luna iunie.

  Ministerul Sanatatii, a identificat o lista cu 100 de medicamente si materiale sanitare care prezinta risc de discontinuitate, pentru care doreste sa faca achizitii centralizate. Pentru aceste achiztii, se vor face licitatii care se vor desfasura cel mai probabil in luna ianuarie.

  Anual sau ori de cate ori este nevoie, Minsterul Sanatatii elaboreaza lista cuprinzand medicamentele, materialele sanitare, echipamentele medicale, echipamentele de protecţie, serviciile, combustibilii și lubrifianții pentru care se organizeaza achizitii publice centralizate, la nivel national.

  Lista cu medicamentele, materialele sanitare, echipamentele medicale, echipamentele de protecţie, serviciile, combustibilii și lubrifianții pentru parcul auto pentru care se organizeaza achizitii publice centralizate, la nivel national, se intocmeste tot de catre Ministerul Sanatatii.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet