1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Societăți din Pașcani în Topul Național al Firmelor

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi a publicat lista firmelor din judeţ care s-au clasat în Topul Naţional al Firmelor. In document, sunt si mai multe societati din municipiul Pascani, care sunt pe primele locuri la anumite categorii.

 

Industrializarea Carnii (Kosarom) SA se afla pe locul 4, la categoria INDUSTRIE Prelucrarea și conservarea cărnii, Întreprinderi mari. Tot la intreprinderi mari, pe primul loc este PROINVEST GROUP SRL pentru Producția de profile obținute la rece. Pe locul 6 este ELECTROPUTERE VFU PASCANI SA pentru fabricarea materialului rulant

La categoria Intreprinderi mijlocii, pe locul I se afla fabrica de drojdie Rompak SRL, dar si EUROTEX COMPANY SRL , de la Targu Frumos, pe locul 4 AVASTAR SRL, pe locul 2 CASA DE VINURI COTNARI SA si COTNARI SA, iar pe locul 8 EKY-SAM SRL, pentru lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.

La categoria Microîntreprinderi, printre altele, pe locul sase sunt alte doua firme din Pascani, MERIDIAN MOTOR SERVICE-M.M.S. SRL pentru Fabricarea materialului rulant si KAT PIOVRA SRL pentru Comerț cu amănuntul al articolelor și aparatelor electrocasnice, în magazine specializate.

Potrivit Ziarul de Iasi,  topurile judeţene sunt realizate pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, iar cel naţional este organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza datelor furnizate de Camerele de Comerţ şi Industrie Judeţene.

Însumat, reprezentarea Iaşului în Topul Naţional se traduce în 2,14 miliarde euro cifră de afaceri, respectiv 28.088 salariaţi.

Documentul poate fi consultat aici.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ministrul Dezvoltării, întalnire cu primarii pentru proiectele de investiții

Tolba cu promisiuni privind proiectele de investitii in judetul...

Neînțelegeri privind locurile de parcare în spatele blocului Crizantema din Pașcani

Neintelegeri privind locurile de parcare intre locatari si unii...

Tineri prinși cu mașina furată, într-o benzinărie din Pașcani – VIDEO

Patru tineri ce au furat o masina de teren...

Anul Nou pe vechi, în Pașcani, Târgu Frumos și localitățile din apropiere. Festival de datini la Drăgușeni – FOTO

Este mare sarbatoare in aceasta seara pentru crestinii ortodocsi...