15.1 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
Array

Societatea fără activitate a rămas şi fără conducere. Primarul şi consilierii nu s-au grăbit să îi delege administrarea cimitirelor, strandului şi parcărilor

PSA Paşcani, fostul operator local de apă şi canalizare a rămas fără conducere. Membrii Consiliului de Administratie şi-au menţinut demisiile condiţionate, depuse pe 30 iunie 2017, pe motiv ca societăţii nu i-au fost delegate efectiv noi obiecte de activitate şi nu au fost actualizate contractele de mandat. Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul şedinţei C. A -ului, convocată de la ora 15.00.
Totodată directorul societăţii, Aristotel Katzighera, susţine că şi-a depus mandatul dar mai rămâne în funcţie, conform legii, încă 30 de zile.
Din 17 mai, când au fost depuse demisiile şi până acum, Consiliul Local a aprobat modificările statului societăţii iar regulamentele privind organizarea activităţilor care urmează să fie preluate de PSA – administrarea ştrandului, a cimitirelor şi a parcărilor, au fost supuse dezbaterii publice şi urmează să intre pe ordinea de zi a legislativului local.

Aceste demersuri  nu au fost suficient de convingătoare pentru membrii Consiliului de Administratie care au preferat să plece, decât să mai rămână la conducerea unei societăţii care funcţionează fără buget aprobat de doi ani de zile şi fără obiect de activitate. De asemenea consilierii PNL au  infiintat anul trecut o comisie de analiza a activitatii societatii cu scopul de a gasi solutii pentru eficientizarea activitatii. Raportul a fost prezentat in acest an, cu o intarzaiere de cateva luni de zile, fara nici o masura concreta.
Menţionăm că din Consiliul de Administraţie de la PSA au făcut parte Dragoş Ionescu, Iulian Moraru, Stoica Constantin, Vasilică Aparaschivei, şi Sorin Nacuta care a demisionat pe 17 mai.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI