1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Șoareci si șobolani, pe străzile Pascaniului. Ratoi: Vom face si lucrari de deratizare!

Municipiul Pașcani are nevoie si de lucrări de deratizare, nu doar de dezinsecție. Măsurile sunt necesare deoarece pe străzile municipiului, dar mai ales in zonele de depozitare ale gunoiului sunt tot mai multi șoareci si sobolani. Pe rețelele de socializare au apărut deja imagini cu rozătoarele ieșite la plimbare pe trotuarele de pe strada Ștefan ce Mare, in apropierea sediului vechi al Primăriei. Viceprimarul Cristian Rățoi spune ca va analiza acesta situație si ca va solicita societății locale de salubritate sa facă deratizare in oraș.

Cele mai mari probleme sunt la subsolurile blocurilor, mai ales cele inundate dejectii. Aici sunt adevărate focare cu șoareci si tantari. Edilul municipiului spune ca Primăria nu poate interveni la subsoluri, cu lucrări de dezinsecție si deratizare, pe motiv ca este domeniu privat si ca asociațiile de locatari si proprietari au obligația sa facă si sa mențină curățenia.

Menționăm ca zilele trecute societatea locală de salubritate a finalizat prima etapa de dezinsecție, pe domeniul public. Pana acum au fost făcute doua stropiri insa rezultatul nu a fost cel așteptat deoarece nu s-a intervenit si la subsolurile blocurilor.

VIDEO AICI

FOTO ARHIVA

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...

Transport gratuit pentru elevii pascaneni, dupa aproape un an de balbaieli

Vesti bune pentru elevii de la scolile din Pascani...