More

  Simpozion judetean la Scoala Speciala Pascani pe tema proiectelor cu finantare extrabugetara

  Array

  scoala speciala foto

  Scoala Speciala din Pascani a fost astazi, 14 iunie gazda unui simpozion judetean important in care profesori, inspectori dar si elevi au putut afla detalii  despre importanta proiectelor cu finantare extrabugetara in dezvoltarea institutionala.

  Scopul acestui simpozion a fost acela de a stimula unitatile de invatamant preuniversitar pentru a accesa fonduri extrabugetare in vederea dezvoltarii institutionale.

  La acest manifestari au participat si o serie de oameni importanti ai invatamantului cum sunt; Inspectorul Scolar Cristi Iordachioaia, Conf. univ. dr. Alois Ghergut de la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, dar si managerul public al Insitutiei Prefectului, Adina Girjan.

  Programul a fost deschis de catre directoarea Scolii Speciale din Pascani, Gabriela Nedelcu, care le-a vorbit invitatilor despre importanta accesarii unor astfel de proiecte cu finantare extrabugetara.

  Mai apoi au luat cuvantul si invitatii, Cristi Iordachioaia transmitand mesajul de sustinere al Inspectoaratului Scolar Judetean pentru astfel de proiecte, acelasi lucru facandu-l si reprezentanta prefecturii.

  Mai apoi, a luat cuvantul conf. univ. dr. Alois Ghergut, care a explicat o serie din obiectivele acestui proiect, cum sunt dezvoltarea aptitudinilor si a competentelor in domeniul finantarii extrabugetare si a managementelor de proiect dar si crearea unei retele de parteneriat intre scoli.

  Mentionam ca, Scoala Speciala a derulat 4 astfel de proiectele cu finantare europeana si extrabugetara: Educatia vocationala a profesorilor care lucreaza cu copii cu dizabilitati, Simt si zambesc ca voi, Artistii Speciali si Bucatarii Speciali.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI