12.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

Sfarsit de saptamana aglomerat pentru pompierii din Pascani si Targu Frumos. Au inceput incendiile de vegetatie

C.P. Incendii

  • În data de 10.2018 ora 13:33, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Iaşi, strada Mihai Viteazu, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 200 de mp vegetaţie uscată şi coceni de porumb. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
  • În data de 10.2018 ora 19:45, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Bălţaţi, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 1,5 ha de vegetaţie uscată şi coceni de porumb. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
  • În data de 10.2018 ora 13:30, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Mihai Viteazul, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 500 mp de vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
  • În data de 10.2018 ora 15:15, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Strunga, satul Fărcășeni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei case. Au ars: diverse aparate electrice, două aparate de sudură, 100 de curele transmisie motor, zece motoare electrice trifazate şi trei polizoare unghiulare. Cauza probabilă a incendiului: conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată în urma unei acțiuni mecanice ori fizice.

Alte intervenții

  • În data de 10.2018 ora 11:59, Secţia de Pompieri Paşcani a executat o misiune de transport apa în comuna Mirceşti, judeţul Iaşi, la solicitarea D.S.V.S.A Iaşi.

Echipajele SMURD au intervenit la 58 de cazuri medicale.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI