More

  Sezonul căzuților

  Array

  Ieri dimineață în jurul orelor 11.00, un tânăr B.G. de 24 de ani din Gura Bădiliței a fost la un pas de a rămâne infirm din cauza unei căzături puternice. Bărbatul și-a pierdut echilibrul în timp repara acoperișul grajdului din curte și a căzut în cap de la o înălțime de peste 2 metri.

  Familia speriată a sunat la numărul de urgență 112, iar echipajul SMURD sosit la fața locului, l-a stabilizat și l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalul Municipal din Pașcani.

  În urma căzăturii puternice, i-a fost afectată în special coloana vertebrală și zona bazinului, prin fracturi multiple, iar datorită complicațiilor, medicii l-au transferat de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, pentru investigații și tratament de specialitate.

  Tot în cursul serii de ieri a fost adusă la Compartimentul de Primiri Urgențe o femeie de 44 ani din Topile, după ce a căzut de pe o scară, cu răni grave la coloană și picioare.

  Datorită unei fracturi mai complicate la un picior, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Sf. Spiridon din Iași, urmând ca de acolo să fie trimisă la o Clinică de ortopedie.
  Menționam că ieri s-au prezentat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalul Municipal din Pașcani 34 de persoane.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Moped neînregistrat condus de un tânăr fără permis în Tătăruși

  La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tătăruşi au oprit, pentru control, pe raza comunei Tătăruşi, un moped condus...

  Demarează campania de primire a Cererii Unice de plată pentru 2021. Ce trebuie să facă fermierii

  Demararea Campaniei de primire a Cererii Unice de Platăîn anului 2021 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează căîncepând cu data de 01 martie 2021,a...

  Episcopia Catolică de Iaşi solicită obţinerea acordului părinţilor pentru orele de educaţie sanitară

  Episcopia Romano-Catolică din Iaşi susţine poziţia Bisericii Catolice din România, care cere ca părinţii să îşi dea acordul înainte ca un copil să poată...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp