More

  “Serbările normalității” pe stadionul CFR Pașcani

  Array

  “Serbarile normalitatii” pe stadionul CFR Pascani

  Invitatie la distractie sambata viitoare. De la ora 18.00 este programat un concert in cadrul caruia vor concerta Raluka, Alessia si MC Fintescu. Inaintea spectacolului va avea loc un moment dedicat copiilor: karaoke, desene pe fata si concursuri cu premii.

  Evenimentul este programat pe 28 noiembrie, pe stadionul CFR. In acest sens comisia speciala pentru avizare unor astfel de evenimente se va intruni maine, 19 noiembrie, de la ora 13.00 la sediul Primariei.

  In aceeasi zi va avea loc si o dezbatere intitulata “Alege normalitatea, combate violenta” in cadrul unui proiect derulat de Agentia Nationala pentru Egalitate de sanse intre Femei si Barbati.

  Toate aceste actiuni sunt reunite sub egida “Serbarile Normalitatii” desfasurate in mai multe localitati din tara pentru combaterea violentei domestice si al traficului de fiinte umane.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “ Plafonarea salariilor din sistemul bugetar echilibrează financiar bugetul de anul acesta”.

  Ne aflăm în situația în care statul român consumă mai mult decât își permite. Problema lipsei banilor din bugetul statului e una de zeci de...

  De astăzi, indicatorul privind cazurile de Covid se calculează după noi reguli

  Începând de vineri, indicatorul privind cazurile de Covid se calculează după noi reguli, fiind incluse și focarele. Ministrul Sănătăţii spune că noua modalitate de...

  Primar ieșean condamnat la închisoare pentru jaful din bugetul local

  Judecătoria Pașcani l-a condamnat astăzi la inchisoare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu pe Neculai Iuganu, fostul primar al comunei Strunga, județul Iași Magistratii...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp