Serbare de Crăciun la Step by Step Pașcani

Mai sunt câteva zile până când vine Crăciunul dar și când copiii intră în vacanța de iarnă. Majoritatea elevilor ajutați de profesori s-au pregătit pentru serbarea specifică sărbătorilor de iarnă. De pe lista celor învățate nu lipsesc poeziile, cântecele și jocul Ursului sau Caprei, iar dacă au fost cuminți vor primi și cadouri.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Azi dimineață, în sala de festivități a Clubului Copiilor din Pașcani, grupa de step by step de la Liceul Economic “Nicolae Iorga”, clasa I, s-a pregătit pentru serbarea de iarnă. Îmbrăcați exemplar, fiecare prichindel și-a intrat imediat în rol și a spus cele învățate în ultima perioadă. Părinții și bunicii au ascultat cu mare atenție și au aplaudat la fiecare moment susținut de elevi.

Învățătoarele care au pregătit serbarea, Florentina Rusu și Simona Apetrei, au fost și ele emoționate de moment.

Menționăm că în următoarele zile, milioane de elevi, studenți și profesori intră în vacanța de iarnă, până la începutul lunii ianuarie. Mai exact, ei vor intra de vineri, 23 decembrie, după terminarea orelor, în vacanţa de iarnă, urmând să reînceapă cursurile pe 9 ianuarie 2017, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Slider
loading...