19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021
Array

Sentinţă rară. Închisoare pe viaţă după ce a ucis în bătaie un copil de 5 ani de langa Targu Frumos

Acuzatul l-a bătut pe micuţ cu picioarele în cap până l-a lăsat inconştient.

Sentinţă rară luată ieri de Curtea de Apel Iaşi în dosarul în care un bărbat a fost acuzat că a ucis cu sânge rece un copil de cinci ani. Judecătorii au decis la Ionel Totoi, de 35 de ani, să fie condamnat la închisoare pe viaţă, sentinţa fiind definitivă. Condamnarea pe viaţă a lui Emil Totoi este prima din ultimii trei ani. În 2011, Petrică Enuţa primea şi el detenţie pe viaţă pentru un dublu asasinat. Acesta a ucis pe 20 decembrie 2010 doi bătrâni din cartierul Ţicău.

Potrivit rechi­zitoriului, Emil Totoi şi concubina sa, Elena Ciocă, trăiau în concubinaj din vara anului 2012. Bărbatul era proaspăt ieşit din puş­cărie, iar cei doi, împreună cu fiii inculpatei, au trăit mai bine de un an în locuinţa pă­rinţilor Elenei Ciocă dintr-un sat din judeţul Vaslui. În tot acel timp, Totoi i-a bătut frecvent atât pe cei doi copii ai iubitei sale, cât şi pe părinţii acesteia

condamnati

Bătrânii, sătui de agresiunile suferite, l-au dat afară pe Totoi, care a luat-o pe concubină şi pe copii şi s-au mutat în comuna ieşeană Bălţaţi. Pe 28 iulie 2013, bărbatul a fost chemat la Poliţia din Târgu Frumos, fiind suspect într-un caz de viol. Mărturie în acest sens depusese chiar sora sa, iar pentru a se răzbuna, imediat după ce a ieşit de la Poliţie Totoi a mers la aceasta şi i-a pus cuţitul la gât copilului femeii.

Ulterior, ajunge acasă şi îl bate crunt cu o curea pe Felix, băiatul mai mare al Elenei Ciocă, în vârstă de 7 ani. A doua zi, agresorul îl duce pe Felix şi pe fratele său Andrei (5 ani) la tuns, timp în care consumă băuturi alcoolice. După ce ajun­ge acasă, fără niciun motiv, huliganul îl ia pe Andrei şi îl duce în bucătărie, acolo unde îl bate cu picioarele în cap până ce îl lasă inconştient. La scenă a asistat, au spus procurorii, atât mama copilului, cât şi fratele mai mare al acestuia.

Băiatul a stat in­conştient în locuinţa lui Totoi pentru câteva ore, până ce criminalul a decis să sune la 112. Bărbatul şi Elena Cioacă au venit şi ei la Iaşi, însă Totoi şi-a dat seama de gravitatea faptelor şi a fugit, fiind depistat la scurt timp în zona Metro de către poliţişti.
Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a stabilit cum se dau banii prin ”Anghel Saligny”. Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane de lei

Alocări de cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, de 4 milioane pentru fiecare...

Certificat verde la restaurant, mall și nunți. Arafat: Avem legea, e nevoie de HG. Există deja o aplicație care poate citi codul QR

Oamenii ar putea intra la restaurant, mall și nunți cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare...

Noi măsuri pentru românii care beneficiază de ajutor social. Ce condiţii trebuie să respecte pentru a primi banii

Guvernul a aprobat miercuri, 15 septembrie, noi măsuri pentru stimularea participării pe piaţa muncii a beneficiarilor de...

Ce trebuie să facem dacă primim facturi uriașe la energie. Oficial ANRE: „Și furnizorul își dă seama că cineva a comis o eroare”

Mulți români se plâng că au primit facturi uriașe la energie electrică. Un locuitor din Sectorul 1...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI