5.2 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Sens giratoriu cu probleme. Balize luate de vânt în fața magazinului Jysk

Probleme cu sensul giratoriu din fata magazinului Jysk, amenajat provizoriu in urma cu cativa ani, cu balize din plastic. Sensul giratoriu trebuia sa fie consolidat de Primarie in forma definitiva, dar investitia nu a mai fost facuta. Soferii reclama ca de cateva zile, o parte din balize au fost mutate si nu mai este respectata forma initiala.


Viceprimarul municipiului spune ca problema urmeaza sa fie rezolvata in scurt timp. El a explicat ca balizele sunt usoare si pot fi luate de vant.

O alta problema in zona respectiva sunt trotuarele pline de gropi, nereparate de ani de zile. Este vorba despre cele de pe strada Gradinitei, pana la intersectia cu strada Sportului. Probleme similare mai sunt si in cartierul Fantanele, pe strada Dragos Voda si pe strada Stadionului in apropierea strandului. Viceprimarul, Cristian Ratoi, spune ca administratia locala va incepe lucrarile de reparatie in cateva saptamani de zile, dupa plombarea strazilor asfaltate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...