11.2 C
Paşcani
joi, octombrie 21, 2021
Array

Senatorul Lazar ii pune pe ministri la treaba. Vrea sa afle cati cititori si cati detinatori de arme sunt in fiecare localitate

Despre senatori si deputati se stie ca merg in Parlament ca sa faca legi. Ei bine o zi pe saptamana, din munca lor, este destinata intrebarilor , interpelarilor sau declaratilor politice, cele mai multe dintre ele adresate Guvernului.

Astazi senatorul PSD, Sorin Lazar a avut 3 asemenea interventii care cu siguranta vor da bataie de cap ministrilor in cauza, pana ce vor gasi raspunsurile.
Una dintre ele a fost adresata Ministrului Culturii, Daniel Barbu cu privire la situatia din biliotecile publice comunale si orasenesti. Mai exact senatorul de Targu Frumos vrea sa afle chiar din surse ministeriale ,,care care sunt criteriile de selecție ale cărților si informații statistice privind bibliotecile și numărul de cititori pe fiecare unitate in parte…” pe motiv ca ,,achiziţia de cărţi pentru copii la nivelul bibliotecilor comunale este una slabă investindu-se foarte puțin…”
Ate doua intrebari au fost adresate Ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe. Prima in legatura cu continuarea lucrarilor de reabilitare a sediului Politiei din Targu Frumos, iar cea de-a, doua despre numarul de arme si al detinatorilor de arme pe fiecare judet in parte.
Senatorul Lazar a cerut ministrului sa ii spuna ,, daca se are în vedere, pentru anul următor, alocarea financiară necesară finalizării lucrărilor de la sediul Poliției oraşului Târgu Frumos…” si ,,o situatie statistică cu privire la numărul de arme și numărul deținătorilor de arme pe județe…”.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI