More

  Semnături pentru redeschiderea unui parc din Pașcani

  Array

  Inca o initiativa pentru redeschiderea parcul din Pascani, din spatele blocului C5. Un pensionar a strans zeci de semnaturi de la locatarii din zona si a facut o cerere adresata administratiei locale, pentru amenajarea spatiului, ca loc de joaca.

  audiente
  Dupa aproape sase luni de cand a fost desfiintat parcul din zona Deal a municipiului, locatarii vor sa fie amenajat din nou un spatiu pentru copii. In audientele de astazi, tinute de viceprimarul Vasile Acsinte, un pensionar a venit cu un tabel cu zeci de semnaturi de la pascaneni, pentru a cere acest lucru. De asemenea, oamenii cer ca macar sa fie facut doar un parc cu banci, fara mobilier pentru joaca, iar pietrisul sa fie luat de acolo.

  Locatarii sunt nemultumiti si de faptul ca un barbat dintr-un bloc din zona, alunga copiii atunci cand joaca fotbal in spatiu ramas gol dupa mutarea mobilierului.

  Serban, un copil de opt ani, a trait acest lucru pe pielea lui. A fost certat pentru ca s-a jucat cu mingea si a facut galagie.

  copil parc
  Pentru a rezolva aceasta problema, viceprimarul Vasile Acsinte, a precizat ca se va face un parc doar cu banci si se va curata pietrisul.

  Mentionam ca la audientele de astazi au venit peste 20 de pascaneni, majoritatea cu probleme de fond funciar si sociale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp