16.1 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 25, 2021
Array

Semnături pentru redeschiderea unui parc din Pașcani

Inca o initiativa pentru redeschiderea parcul din Pascani, din spatele blocului C5. Un pensionar a strans zeci de semnaturi de la locatarii din zona si a facut o cerere adresata administratiei locale, pentru amenajarea spatiului, ca loc de joaca.

audiente
Dupa aproape sase luni de cand a fost desfiintat parcul din zona Deal a municipiului, locatarii vor sa fie amenajat din nou un spatiu pentru copii. In audientele de astazi, tinute de viceprimarul Vasile Acsinte, un pensionar a venit cu un tabel cu zeci de semnaturi de la pascaneni, pentru a cere acest lucru. De asemenea, oamenii cer ca macar sa fie facut doar un parc cu banci, fara mobilier pentru joaca, iar pietrisul sa fie luat de acolo.

Locatarii sunt nemultumiti si de faptul ca un barbat dintr-un bloc din zona, alunga copiii atunci cand joaca fotbal in spatiu ramas gol dupa mutarea mobilierului.

Serban, un copil de opt ani, a trait acest lucru pe pielea lui. A fost certat pentru ca s-a jucat cu mingea si a facut galagie.

copil parc
Pentru a rezolva aceasta problema, viceprimarul Vasile Acsinte, a precizat ca se va face un parc doar cu banci si se va curata pietrisul.

Mentionam ca la audientele de astazi au venit peste 20 de pascaneni, majoritatea cu probleme de fond funciar si sociale.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum se cumpara o functie la Primaria Pascani. Monica Oneata a luat 1700 euro spaga de la absolventa de facultate, pentru un post la...

Un nou caz de inselaciune la Primaria Pascani. Un salariat al institutiei a promis unei tinere din...

Nici un titlu de proprietate, intr-un an de zile! Incompetenții din Primăria Pașcani dau vina pe alții. Functionarii cu experienta au fost lasati sa...

Conducerea Primariei Pascani reactioneaza vehement dupa ce prefectul judetului a spus ca a identificat probleme importante in...

Cresa din Pascani, in subordinea gradinitei. Care vor fi consecintele

Singura cresa din municipiul Pascani , nr 1 din zona Deal si-a pierdut personalitatea juridica si a...

Primarul Pascaniului, pozitiv Covid -19, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului Județean Iași

Primarul municipiului Pascani, Marius Pintilie a fost depistat pozitiv cu Covid -19, desi a urmat schema complete...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI