More

  Sediul Ambulanței din Pașcani inundat

  Array

  Codul portocaliu de ploi a expirat aseară, însă cantităţile mari de precipitaţii căzute în ultimele zile au ajuns în casele şi subsolurile blocurilor din judeţ. De exemplu, la Paşcani canalizarea la care este branşată Substaţia de Ambulanţă nu a făcut faţă iar subsolul sediului a fost inundat. A fost nevoie de intervenţia Pompierilor.

  Substaţia Ambulanţei din Paşcani a fost inundată din cauza ploilor din ultima perioadă. Ieri dimineaţă tot subsolul sediului, acolo unde se află vestiarele angajaților s-a umplut cu apă infiltrată de afară prin pereţi. Problema se pare că este canalizarea înfundată care nu a făcut faţă cantităţii mari de apă şi a refulat la intrarea în clădire.

  Coordonatorul Substaţiei de Ambulanţă a solicitat ajutorul Pompierilor, care au intervenit în jurul orei 12.00 cu o autospecială dotată cu pompă şi au scos apa.

  Reprezentanţii Ambulanţei Paşcani spun că nu este prima dată când întâmpină probleme de acest gen. Încă din luna august au depus numeroase sesizări la operatorul de apă canal deoarece canalizarea refulează la intrarea în sediu.

  Operatorul ieşean cunoaşte problemele care sunt cu canalizarea în zona Substaţiei de Ambulanţă. Reprezentanţii Apa Vital spun că vor încerca să găsească o soluţie dar apele pluviale din zonă nu sunt colectate în reţeaua de canalizare.

  Din cauza ploilor torenţiale din ultimele zile au fost înregistrate inundaţii şi cantităţi mari de apă la Miroslovești şi Târgu Frumos.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI