14.7 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

Sedinta privind imbunatatirea iluminatului public din municipiul Pascani. Modernizari pe 16 strazi din oras

Sedinta privind imbunatatirea iluminatului public din municipiul Pascani. Modernizari pe 16 strazi din oras

Primaria Pascani pregateste modernizarea retelei de iluminat public pe 16 strazi din municipiu. Ieri, la sediul administratiei locale au avut loc discutii preliminarii privind studiile de fezabilitate pentru aceasta investitie.

In cadrul intalnirii cu reprezentantii unor firme, dar si specialisti din institutia publica au fost stabilite strazile unde sunt necesare interventiile. Potrivit edilului municipiului, Dumitru Pantazi, acestea sunt urmatoarele: Garii, sector str. Abator – de la pod Siret, la intersectia cu str. Gradinitei, Gradinitei, Moldovei, Nicolae Iorga, 1 Decembrie 1918, Republicii, Ceferistilor, Dragos Voda, Culturii, Stadionului, Crinilor, Sportului, Mihail Kogalniceanu inclusiv parcarea aferenta zona Raiffeisen Bank, Eugen Stamate, Vatra si Stefan cel Mare.

Mentionam ca administraţia locală susţine că intenţionează să atragă fonduri europene sau guvernamentale pentru modernizarea reţelelor de iluminat public. La Paşcani acesta problemă aşteaptă să fie rezolvată de ani de zile timp în care au fost plătite sume importante de bani de la bugetul local pentru servicii de mentenanţa şi înlocuirea becurilor. În acelaşi timp tot mai mulţi păşcăneni reclamă ca nu este lumina pe timp de noapte pe unele străzi, în cartiere, suburbii şi chiar în centrul municipiului.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI