1.4 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Şedinţa extraordinara pentru patinoar şi indemnizaţiile consilierilor

Legislativul păşcănean se intruneste în şedinţa extraordinară, marţi 21 noiembrie de la ora 10.00, la solicitarea edilului municipiului.
Pe ordinea de zi sunt înscrise două proiecte de hotărâre, în regim de urgenţă. Primul dintre ele are ca obiect aprobarea contractului de parteneriat dintre Clubul Sportiv Municipal Paşcani şi singura firmă care s-a oferit să amenajeze un patinoar în centrul municipiului. In document sunt impuse o serie de conditii pe care firma trebuie sa le indeplineasca: sa organizeze o serie de activitati artistice iar accesul sa fie gratuit pentru copii in anumite zile si ore.
De asemenea executivul revine, pentru a treia oară, cu proiectul prin care consilierii locali ar trebui să îşi stabilească cuantumul indemnizaţiilor care nu le-au mai încasat din luna iulie.
Menţionăm că patinoarul ar urma să fie amenajat în parcarea de lângă catedrala aflată în constructive în centrul Pascaniului şi sa fie deschis în perioada 15 decembrie 2017 şi 20 februarie 2018.

 

Ordinea de zi

Proiect de HOTARARE privind aprobarea asocierii intre Clubul Sportiv Municipal Pascani si I.F. Cretu Manole si incheierea unui contract de asociere – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind stabilirea indemnizatiei de sedinta pentru membrii Consiliului Local al Municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI