Ședință extraordinară la Hîrlău. S-a votat o nouă compenență a unei comisii

Ședință extraordinară la Hîrlău. Aleșii locali s-au întâlnit pentru a reface o comisie deoarece doi din cei trei consilieri au plecat, unul în străinătate iar celălalt este incompatibil. După mai multe minute de dezbatere și propuneri cei zece aleși au votat proiectul. În ședință a fost și punctul diverse care s-a lăsat  cu discuții aprinse.

Miercuri la amiază, 14 iunie la ora 14.30 aleșii locali de la Hîrlău au fost chemați în ședință extraordinară. Din cei 17 consilieri au fost prezenți numai 10, însă proiectul propus a fost dezbătut și votat de cei prezenți. Este vorba despre modificarea și completarea hotărârii consililului local a comisiei de evaluare și selecționare a proiectelor cu finanțare nerambursabilă și desemnarea unor membrii de rezervă. Motivele? Adrian Ștefănescu a plecat pentru trei luni în străinătate, iar Constantin Fotea este incompatibil cu această funcție. Consilierul Hritcu rămâne pe poziții.

Astfel, aleșii au fost solicitați să vină cu propuneri de alți consilieri pentru ca bugetul sportului pe anul în curs să fie folosit pentru diferite activități și evenimente.

În ședința extraordinară s-a venit cu propunerea și pentru a se alege încă trei membrii de rezervă în caz de unul dintre ei mai pleacă sau nu poate participa să fie înlocuit de următorul de pe listă.

O propunere a venit din partea consilierului Fotea. Este vorba despre Ionel Bobîrnă, iar alesul ce a plecat în străinătate va rămâne pe lista comisiei.

După mai bine de 10 minute de discuții, s-a trecut la vot cu tot cu amendamentele aduse.

Slider
loading...