Slider

Şedinţă de Consiliu Local în comuna Helesteni, la sfârşitul săptămânii trecute. Pe ordinea de zi au fost supuse dezbaterii patru proiecte de hotărâre. Printre cele mai importante a fost externalizarea serviciului de cadastru şi organizarea unei licitaţii pentru concesionarea unei suprafeţe de teren ocupate cu clădiri.

Şedinţă ordinară de Consiliu Local, la Primăria Helesteni, în cursul zilei de vineri. Aleşii din comună au avut în faţa lor ordinea de zi pe care erau trecute patru proiecte de hotărâre. Primul punct a fost votat în unanimitate de consilieri şi a avut ca obiect continuarea colaborării în ceea ce priveşte apariţia Primăriei Comunei Helesteni, în Ghidul Primăriilor din România.

În cel de-al doilea proiect, aleşii locali au votat externalizarea serviciului de cadastru al Primăriei Comunei Helesteni. În acest mod, se vor elibera titluri de proprietate mai eficient.
Ultimele două puncte de pe ordinea de zi au fost o rectificare de buget şi aprobarea concesionării prin licitaţie publică a unor suprafeţe de teren ocupate cu clădiri.
Pe site-ul bittv.info, precum şi pe canalul de Youtube cu acelaşi nume, puteţi vedea materialul video complet.

Slider
loading...