More

  Ședință de CA la Spitalul Municipal de Urgență

  Array

  CPU SpitalAstăzi, 22 februarie, la inițiativa managerului Costică Pânzaru a fost convocat Consiliul de Administrație al Spitalului. Pe ordinea de zi a ședinței au fost supuse dezbaterii un număr de patru puncte.

  Unul dintre cele mai importante puncte a fost prezentarea raportului de activitate al managerului Spitalului, pe anul 2012. Doctorul Costică Pânzaru, a prezentat, membrilor Consiliului, date statistice privind activitatea medicală urmând ca acest raport să ajungă pe masa primarului, pentru aprobare.

  Al doilea proiect ca importanță a fost aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului, pe primele două luni ale anului, proiect vital pentru funcționarea unității medicale din cauza lipsei unui contract cu Casa de Sănătate.

  Au mai fost supuse discuției regulamentul de funcționare și organizare al statului de funcții și de personal și modificarea proiectului regulamentului de achiziții pentru Compartimentul de Primiri Urgențe.

  În urma ședinței, cele trei proiecte care au necesitat votul membrilor Consiliului de Administrație au fost aprobate în unanimitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet