Slider

Se fura ca in codru in muncipiul Pascani. In ultima perioada, au disparut mai multe banci din centrul orasului, iar ultima isprava de acest gen a fost surprinsa pe o camera din supraveghere amplasata in apropierea Oficiului Postal din zona Deal. Pe imagini se vede cum doi tineri apuca de o banca si apoi dispar. Filmarea a ajuns la autoritatile locale, care fac cercetari.

A inceput sa dispara mobilierul stradal din municipiul Pascani. Pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului au disparut mai multe banci, iar ultima a fost luata chiar in noaptea ce a trecut, in jurul orei 3.00. Camera video a unei societati a surprins imagini cum doi tineri apuca de o banca, o ridica si apoi fug cu ea.

Filmarea a ajuns la Politia Locala dis-de-dimineata. Comandantul, Vasile Avasiloaiei, a precizat ca imaginile vor ajunge la agentii de la Politia Nationala si ca se va deschide un dosar de cercetare penala pentru furt.
Nu este singura banca ce a disparut din centrul Pascaniului. Trecatorii si chiar reprezentantii firmelor din zona respectiva, se plang ca in ultima perioada tot mai multe obiecte de mobilier stradal au fost furate. Acest lucru este posibil si din cauza faptului ca atat bancile cat si cosurile de gunoi nu sunt fixate in beton.
Multe dintre ele sunt si mutate. Tinerii le aseaza unde considera de cuviinta, iar adultii si chiar pensionarii le mut pentru a juca table. Toate aceste situatii se intalnesc pe Esplanada, in parcul municipal si chiar in piateta Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu”.
In astfel de situatii, comandantul Politiei Locale face apel la spiritul civic al trecatorilor si cere sa nu mai fie mutat mobilierul stradal. Totodata, a cerut echipelor de politie sa patruleze mai des pentru a opri acest fenomen si a facut a atentionat administratia locala despre acest lucru.

Slider
loading...