Slider

Se fac reparaţii pe strada Grădiniţei, din municipiul Paşcani. Muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei au început de astăzi să decapeze porţiunea dinspre Spitalul de Urgenţă spre Iaşi. Mâine se va turna asfalt şi se va lucra la modernizarea trotuarelor, în special, a celor din zona fostei fabrici Integrata.

Atenţie şoferi! De astăzi au început lucrările pe stradă Grădiniţei din Paşcani. Prima zona în care se lucrează este panta din apropierea Spitalului de Urgenţă, spre Iaşi. Tronsonul de drum era plin de cratere, iar şoferii erau obligaţi să încetinească pentru a nu îşi strica maşină.

Modernizarea străzii va continua zilele următoare în zonele în care sunt gropi şi necesită intervenţia autorităţilor locale. După ce va fi reparata stradă, vor fi refăcute şi trotuarele, în special, cele din zona fostei fabrici Integrata.
Menţionăm că muncitorii vor interveni pe tronsonul de drum, de la intersecţia cu strada Gării şi până la cea cu strada Moldovei, în zona fostei clădiri Constructorul.

Slider
loading...