More

  Cursuri de germană gratuite pentru elevi

  Array

  Cursuri de germană gratuite pentru elevi

  Vacanța de vară este și o alterantivă, pe lângă timpul liber, de a descoperi și învăța lucruri noi. La o școală din Pașcani, un profesor așteaptă cât mai mulți elevi să se înscrie la cursul de germană, acolo unde vor învăța această limbă prin diferite jocuri.

  Se fac înscrieri pentru cea de-a două ediție a școlii germane de vară. Mai exact, doritorii, elevi de primii ani de studiu până la cei de liceu, pot învăța limba germană în cadrul unui proiect derulat de Liceul Economic “Nicolae Iorga” din Pașcani.

  Ei sunt așteptați până la sfârșitul acestei luni la secretariatul unității de învățământ pentru a se înscrie, cursurile urmând să se desfășoare în perioada 1 – 20 august, în zilele de luni, miercuri și vineri de la orele 9.00 până la 11.00, timp în care elevii vor învăța într-un mediu diferit limba germană. De asemenea, își vor îmbogăți cunoștințele despre cultura și civilizația țărilor în care se vorbește această limbă. Ca noutate, la cursuri va fi prezentă și o studentă la Facultate de Germană.

  După săptămânile de studiu, la final, cursanți vor primi și o diplomă, care să certifice cunoștințele acumulate dar și la ce nivel a ajuns elevul pentru a înțelege, vorbi și scrie limba germană. Menționăm că nu se percepe nici o taxă!

  Proiectul Școala germane de vară este unul educational și se derulează cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi. Proiectul se doreşte  a fi o alternativă de petrecere a timpului liber pe perioada vacanţei de vară a copiilor, în dorinţa de a cunoaşte, a explora şi asimila noi orizonturi lingvistice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI