More

  Se complică lucrurile la Centrul de Servicii Sociale M. Sadoveanu din Pașcani. Încă 19 cazuri confirmate de coronavirus

  Se complică lucrurile la Centrul de Servicii Sociale M. Sadoveanu din Pașcani. Au aparut, incă 19 cazuri confirmate de coronavirus. Direcția de Sănătate Publică Iași a informat duminica dimineata, 18 octombrie, cu privire la actualizarea numarului de persoane confirmate cu noul coronavirus in cadrul acestui focar Covid-19 din municipiu. 

  CENTRUL DE SERVICII SOCIALE ”M. SADOVEANU” PAȘCANI – au mai fost confirmate inca 19 cazuri pozitive (13 beneficiari si 6 salariați).
  In cazul acestui focar (10.10. 2020), initial au fost confirmati cu noul coronavirus 4 persoane (2 beneficiari și 2 salariați).
  Masuri:
  În data de 17.10.2020 au mai fost depistați pozitivi 13 beneficiari și 6 angajați. Beneficiarii au fost izolați în centru iar angajații la domiciliu. Vor fi monitorizați prin medicul infecționist al Spitalului Pașcani” se arata in comunicatul de presa transmis de DSP Iasi.

  Mentionam ca potrivit datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până astăzi, 18 octombrie 2020, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 7876 de cazuri cu persoane infectate cu Covid-19 (cu 130 de cazuri în plus faţă de ziua precedentă).

  Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3503 au fost externate (cu 32 de persoane externate în plus faţă de ziua precedentă).

  În judeţul Iaşi în ultimele 24 de ore s-au înregistrat doua decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind  193.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Beizadelele medicilor ieșeni, admise la UMF fără examen pe listele cu studenți străini

  UMF Iași a patentat o rețeță de admitere la Medicină, pe ușa din dos @ Zeci de piloși au intrat ,,pe șest’’ pe locurile...

  Noua lege RCA în 2021. Șoferii români vor deconta direct, dar prețurile la asigurări vor crește

  Ministerul Finanțelor din România a publicat în august proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea legii privind asigurarea obligatorie auto. Noua lege RCA este...

  Guvernul va adopta astăzi o ordonanță ce îi vizează pe asimptomatici. Ce se va întâmpla cu aceștia

  Executivul are joi şedinţă de la ora 18:00, iar Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a precizat că Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI