15.1 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
Array

Se caută meseriași. Vezi despre ce este vorba – DOC

Se caută meseriași. Vezi despre ce este vorba – DOC

 Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă trebuie să știți că oferta este una generoasă, fiind joburi disponibile în mai toate domeniile dar și pentru cei cu studii superioare. Astfel, numai în această perioadă puteți alege din cele aproape 1.200 locuri vacante în servicii, confecții, construcții, industrie, agricultură și asistență socială. Salariile pornesc de la minimul pe economie. Față de anii din urmă, acum, angajatorii au nevoie de meseriași în diverse domenii.

 1.164 locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă în județul Iași, prin intermediul Agenției pentru ocuparea forței de muncă. Dintre acestea, peste 120 sunt pentru Municipiul Pașcani, iar dacă aveți studii superioare sunt disponibile câteva zeci de joburi, cele mai multe pentru ingineri pe diferite domenii.

În această perioadă se caută și meseriașii .Mai multe firme din județ și chiar cele mari din Pașcani caută speciliști cum ar fi sudori, frezori, sculeri și tâmplari. Pentru informații privind locurile vacante trebuie să vă adresați la Agenția din Pașcani.

La nivelul județului Iași cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în servicii – de la comerț până la hoteluri și resturante sau asigurări și transport. De asemenea, topul este ocupat pe locul doi de domeniul construcții iar locul trei de cel din industrie.

Locuri de Munca Vacante 23.08-30.08.2017 by Dana Ursuleasa on Scribd

DE LA ACELAȘI AUTOR

Testele de salivă pentru elevi au ajuns la Iași

Inspectoratul Școlar Județean Iași a primit, ieri, 100.000 de teste de salivă pentru depistarea Covid. Acestea vor...

50.000 euro pentru intretinerea liniilor de cale ferata dintre Pascani – Ruginoasa si Sarca – Tg. Frumos

A fost scoasa la licitatie intretinerea caii ferate dintre Pascani – Ruginoasa si Sarca – Tg. Frumos...

Pe unde e bine să nu te afli în minivacanța de Ziua Națională a României. Harta care îți arată că poluarea este peste limita...

Poluarea poate fi verificată printr-o hartă, în timp real Echipa uRADMonitor cred în construirea a ceva care contează....

Ce s-a întâmplat cu “fata afgană”, care a ajuns pe coperta National Geographic și a devenit o imagine-simbol

"Fata afgană" cu ochi verzi, care a ajuns celebră în toată lumea după ce a apărut pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI