0.8 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

Sculpturi distruse, pe platoul din fața Primăriei Pașcani

Nemulțumiri în rândul reprezentanților administrației locale, după ce mai multe sculpturi de pe platoul de la Primăria Pașcani au fost distruse, iar un geam din fața primăriei a fost spart.

Administratorul public, Claudiu Bodoașcă a precizat în cadrul conferinței de presă de joi, 30 septembrie, că a fost făcută plângere la poliție, iar cazul va fi anchetat astfel încât făptașul sau persoanele care au comis fapta să fie depistate și trase la răspundere.

Tot el a mai adăugat că în zonă sunt camere de luat de vederi, ceea ce îi va ajuta pe polițiști să-i prindă mai repede pe vinovați.

O altă situație care a stârnit reacții în rândul reprezentanților primăriei a fost făcută publică de viceprimarul Cristian Rățoi, pe un site de socializare. Mai exact, din imaginile surprinse de acesta, se vede cum mai multe crizanteme care au fost plantate ieri, 29 septembrie în oraș, au dispărut în cursul aceleiași zile.

Precizăm că dacă astfel de cazuri vor continua să apară, reprezentanții primăriei anunță că nu vor ezita să ia măsuri, iar vinovații vor fi sancționați în consecință.

Referitor la cele 11 sculpturi în piatră amplasate pe platoul din Fața primăriei Pașcani, acestea sunt realizate de studenţii universităţilor de artă din Iaşi, Bucureşti şi Timişoara și au fost donate municipalității încă din anul 2017.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Expoziție cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române

Muzeul Municipal Pascani sărbătoreşte Ziua Unirii Principatelor Române, printr-o...

Pășcănenii se plâng că nu au bani sa achite dările la bugetul local

Cresterea taxelor si impozitelor locale cu cca. 40% a...

Problemele de fond funciar amânate, nu rezolvate

Dezamagire in randul pascanenilor care au ajuns joi, 20...

Sticla va fi colectată separat, de luna viitoare

Se modifică programul de ridicare a deseurilor din sticla...

Noii directori de la școlile din Pașcani au semnat contractele de management

Noii directori de la scolile din Pascani au semnat...