0.8 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

Școala Specială din Pașcani intră la reparații

Se caută fonduri nerambursabile pentru Școala Specială din Pașcani

La o parte din Școala Specială din Pașcani sunt nevoie de lucrări de consolidare și reabilitare. Pentru că instituția apaține de Consiliu Județean Iași, reprezentanții acestuia organizată o licitație pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a documentației tehnico – economice în vederea accesării de fonduri nerambursabile. Valoarea estimata a contractului este de 37.122 lei, suma fara TVA.

Autoritatile judetene au demarat o procedura privind reabilitarea Scolii Gimnaziale Speciale din Pascani. Astfel, Consiliul Judetean Iasi va organiza in perioada urmatoare o licitatie pentru achizitionarea serviciilor de elaborare a documentatiei tehnico-economice în vederea accesarii finantarii nerambursabile pentru proiectul privind consolidarea si reabilitarea cladirii scolare (corp B), a corpului de cladire unde este centrala termica, a magaziei de la scoala gimnaziala speciala din municipiul Pascani.

Anuntul a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), iar ofertele pot fi depuse pâna pe 26 februarie 2018, la ora 16:00.

“Câstigatorul va realiza studiile de teren, cel geotehnic si cel topografic, dar si documentatiile necesare pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor. Valoarea estimata a contractului este de 37.122 lei, suma fara TVA, iar durata de executie este de 45 de zile de la atribuire. Cladirea în care functioneaza Scoala Gimnaziala Speciala Pascani a fost construita în anul 1928. Imobilul trebuie consolidat si izolat termic. Se impun înlocuirea tâmplariei si renovarea grupurilor sanitare. Suma necesara estimata pentru lucrarile de reparatii si consolidare este de 2,5 milioane de lei fara TVA.” conform informațiilor de la CJ IAȘI.

Proiectul va fi depus în vederea obtinerii finantarii europene în cadrul Programului Operational Regional 2014-2020.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie...

Când începe vacanţa de Paşte? Elevii vor sta acasă mai mult!

Vacanța de Paște la sfârșitul lunii Cum Paştele va...