More

  Scoala Lunca a organizat “Bazar de Craciun” Video

  Array

  \

  Copiii, parintii si cadrele didactice de la Scoala Lunca au lucrat impreuna pentru a organiza a II a editie a “Bazarului de Craciun”. Actiunea caritabila a avut loc, miercuri 19 decembrie, unde copiii Scolii au strans jucarii pentru semenii lor mai putin norocosi.

  Spectacolul a inceput cu o sceneta sustinuta de elevii clasei a II a din Scoala, urmata de o alta, cu tematica religioasa, sustinuta de copiii de la ciclul gimnazial. Dupa care, cadrele didactice au prezentat o serie de activtati desfasurate de elevii scolii.

  Si preotul, Ioan Juncanariu de la Biserica din Lunca Pascani, a tinut sa felicite conducerea scolii si elevii pentru aceasta frumoasa activitate.

  Elevii au pregatit si standuri cu dulciuri care au fost vizitate si notate, iar cel mai frumos a fost premiat.

  Toate jucariile stranse cu aceasta ocazie au ajuns la copiii nevoiasi din Blagesti si din Lunca.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet