More

  Scandalul și amenda de sute de lei

  Array

  Curg amenzile date de polițiștii locali pentru alcool și scandal în locurile publice. Câțiva oameni, în toată fire, trebuie să achite între două și 400 de lei pentru violența de care au dat dovadă.

  De exemplu, A .T. în vârstă de 48 ani din Pașcani a fost depistat de oamenii legii, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un parc de joacă în timp ce consuma alcool. A fost amendat conform HCL 44/2011 cu 400 de lei.

  Bărbatul a fost depistat consumând alcool în parcul de joacă amplasat pe strada Moldovei, în spatele blocului Crinul. La intrarea în locul destinat copiilor sunt afișate obligațiile ce trebuie respectate în perimetrul luia declarat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale Pașcani.

  Aflându-se pe strada Ion Crreangă din Municipiu Pașcani, trei bărbați s-au luat la ceartă de numai poliția a putut să-i domolească. Incidentul a pornit pe fondul unui conflict mai vechi dar și a consumului de alcool.

  “R. F. de 33 ani, H. C. de 51 ani și A. M. De 66 ani, toți din Pașcani au provocat un scandal în ziua de 26 septembrie. Ei se aflau pe strada Ion Creangă, iar după ce conflictul a fost aplanat de polițiști, au de achitat amenda de 200 de lei, fiecare, la legea 61/1991 – tulburarea liniștii și ordinii publice. a declarat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale Pașcani.

  Cu 75 de lei a fost sancționat și un minor din Pașcani pentru că stătea cu picioarele pe o bancă amplasată pe strada Aleea Ștefan cel Mare din oraș.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp