1.8 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021
Array

Scandalagiu amendat pentru injuraturi

La data de 5 august a.c., în intervalul orar 18:00 – 00:30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Tg.Frumos şi Poliţiei oraşului Tg.Frumos au acţionat pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Au fost vizate 8 zone de acţiune şi legitimate 50 de persoane. Au fost controlate 19 baruri şi 30 de autovehicule. Au fost reţinute 1 certificat de înmatriculare şi 1 permis de conducere. Poliţiştii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.100 lei, dintre care 9 pe linie rutieră, 7 pe linie de ordine publică, iar restul pentru alte abateri.

Exemple:

1. A fost sancţionat un tânăr, de 26 ani, din com. Bălţaţi, cu amendă în cuantum de 1.500 lei, conform Legii nr. 61/1991, întrucât aflându-se într-un bar din Tg. Frumos a proferat injurii şi expresii jignitoare şi a refuzat să se legitimeze la solicitarea poliţiştilor. De asemenea, acesta a fost sancţionat cu 1.000 lei amendă conform O.G. nr. 34 /2008, întrucât a apelat numărul unic de urgenţă 112 nejustificat.

2. A fost sancţionat un bărbat, de 40 ani, din com. Brăeşti, cu amendă de 400 lei conform Legii nr. 61/1991, întrucât i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare fostei soţii, în timp ce se afla în loc public.

3.A fost sancţioat un bărbat, de 45 ani, din com. Ion Neculce, cu amendă de 500 lei conform Legii nr. 61/1991, întrucât i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare soţiei sale, în timp ce se afla în loc public.

BIROUL DE PRESA IJP IASI

DE LA ACELAȘI AUTOR

La cine te duci, dacă te-a abandonat furnizorul de energie

Electrica Furnizare este Furnizorul de Ultimă Instanță (FUI) desemnat pentru luna decembrie de către ANRE, care trebuie...

(FOTO) O icoană a lui Isus lăcrimează de mai multe zile la Cluj

O icoană a Mântuitorului Isus Hristos de la Biserica cu Hramul ”Învierea Domnului” din cartierul clujean Zorilor...

Stație mobilă care preia cererile pentru eliberarea actelor de identitate din comunele ieșene

Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor (DLEP) Iași va veni în ajutorul persoanelor care locuiesc în comunele...

Furtună pe autostradă: cum a fost faultat Iașul în planul de investiții pe următorii 8 ani

Amânarea finanţării şi realizării A8 în favoarea altor proiecte controversate şi în mod cert mai puţin importante,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI