More

  Scandalagii amendati de politia locala

  Array

  Ultima moda pentru a te face auzit sunt cuvintele jignitoare. Cel putin asa cred unii oameni care s-au ales cu amenzi usturatoare pentru limbajul vulgar.
  In cursul zilei de 2 noiembrie, Vasile Miron in varsta de 58 ani din Pascani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a tulburat linistea si ordinea publica prin expresii jignitoare persoanelor ce se aflau in incinta Primariei Municipiului dar si personalului institutiei. Barbatul a fost calmat de politistii pascaneni cu o amenda in valoare de 200 lei.

  A doua zi, o femeie in varsta de 39 ani, Angelica Ursan consuma bauturi alcoolice pe strazile din Pascani fapt care ulterior a dus la schimbarea vocabularului femei, adresand cuvinte jignitoare unor micuti cu varsta de 10 respectiv 11 ani. De asemenea, femeia a fost sanctionata de politistii pascaneni cu o amenda de 100 lei pentru consumarea de bauturi alcoolice in spatiu public si o a doua amenda in valoare de 200 lei pentru injuriile la adresa minorilor.

  Pentru expresii jignitoare a fost amendat si Constantin Lupu, in varsta de 38 ani, din judetul Suceava. Barbatul se certa cu Florin Vartea in cursul zilei de 05 noiembrie, in fata Spitalului Muncipal fapt care a dus la indignarea trecatorilor din zona. Suceaveanul a fost sanctionat cu o amenda in valoare de 200 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet