More

  Scandal la Șcheia. Sătenii vor să îl demită pe primar pentru că le-a taiat copacii

  Array

  Scandal urias in comuna Alexandru Ioan Cuza. Peste 30 de sateni s-au adunat in aceasta seara pe un pod pentru a protesta impotriva primarului. Ei il acuza pe edil ca a intrat in mod ilegal pe proprietatile lor si a taiat copacii de pe marginea unui parau. Mai mult, satenii vor sa organizeze un referendum pentru demiterea lui .

  Zeci de gospodari din satul Scheia au iesit astazi in strada pentru a denunta abuzurile primarului Vasile Baciu. Ei reclama faptul ca la sfarsitul saptamanii trecute un salariat al Primariei a taiat zeci de copaci de pe malul unui parau, aflati pe proprietatile oamenilor nu pe domeniul public.

  Satenii sustin ca primarul nu este la prima actiune de acest gen, lemnul rezultat in urma taierii copacilor fiind impartit rudelor si cunostintelor din sat. La fel s-ar fi intamplat si in campania electorala cand edilul satului ar fi impartit carute cu lemne pentru a fi votat.

  Ei au spus ca vor sa organizeze un referendum pentru demiterea primarului care i-a amenintat cu toporul.
  Primarul Vasile Baciu a refuzat sa vorbeasca in fata camerei de luat vederi. El a precizat insa ca lemnele erau deja taiate de niste hoti din sat si ca salariatul primariei ar fi venit doar sa faca curat. Mai mult copacii taiati nu s-ar afla pe terenurile oamenilor ci pe domeniul public.
  Mentionam ca in urma acestui scandal au rezultat si victime. Barbatul care a taiat copacii a fost batut de localnici si aruncat in apa. Acum el se afla internat la o clinica din Iasi. Vom reveni cu amanunte.

  Materialul video poate fi vazut integral pe platforma bittv.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet