More

  Scandal la Gâștești din cauza noilor podeţe. Locuitorii vor să fie mai mari decât în proiect

  Array

  Lucrările de amenajare a unei străzi din Paşcani au devenit motiv de scandal, în loc de bucurie, pentru sătenii din suburbia Gâștești. Totul a pornit de la podețele care trebuie amplasate peste şanţuri. Unii cetățeni sunt nemulţumiţi că sunt prea mici, alţii susţin că trebuie să plătească pentru a fi amplasate.

  podete si rigole la gastesti

  Drumul din suburbia Gâștești, de la Căminul Cultural până în satul Topile a fost asfaltat, iar lucrările de amenajare a podeţelor şi rigolelor a făcut nemulţumiri în rândul câtorva săteni.

  Deşi în proiect scrie că acestea trebuie să aibă dimensiunile de un metru pe un metru jumătate, câţiva gospodari au cerut de la muncitori mai mult, în funcţie de cât de mare le este poarta de acces la casă.

  podete si rigole la gastesti 1

  Până la scandal a fost doar un pas. Unii spun că muncitorii le-au cerut bani şi băutură pentru ca podeţul să fie făcut la dimensiunea dorită. Aceştia nu recunosc acuzațiile şi spun că lucrează conform proiectului.

  Alţi săteni, îi laudă pe muncitori şi spun că lucrează indiferent de vreme sau dacă e sărbătoare şi că le ofere ei un pahar de băutură, aşa ca mulţumire.

  Menţionăm că drumul e asfaltat pe o distanţă de aproape un km şi în proiect sunt prevăzute şi amenajarea podeţelor şi rigolelor. De lucrare se ocupă firma Asiri Internaţional din Piatra Neamț, societate care a câştigat contractul în valoare de 1,2 milioane de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sărbătoarea Mărțișorului, la Heleșteni și Scobinți

  Prima zi de primavara aduce si un eveniment cu traditie in comuna Helesteni. Pe 1 martie, la Centrul de zi din satul Harmaneasa va...

  Tânăr de 23 de ani prins la volanul unei mașini în trafic, fără permis

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au oprit pentru control, pe DJ 207 M, un...

  Șofer reținut de polițiști după ce a condus băut și cu permisul suspendat. Nu era la prima abatere

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au depistat un bărbat de 49 de ani, din judeţul Suceava, în...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp