More

  Sapte primari din judetul Iasi vor pleca intr-o vizita de lucru in Ucraina

  Array

  vinitsa-bird-eye-view

  Sapte primari din judetul Iasi se vor deplasa zilele urmatoare intr-o vizita de lucru in Ucraina.

  Asta pentru ca, in luna noiembrie a anului 2012 a fost semnat acordul intre Euroregiunea Siret – Prut – Nistru si Euroregiunea Nistru. Pe baza acestei relatii si a acordului semnat de Judetul Iasi cu Regiunea Vinnitsa, o delegatie din Judetul Iasi va participa la seminarul transfrontalier international “Euroregiunile – instrument pozitiv in cooperarea transfrontaliera”, organizat in capitala omonima a Regiunii.

  Evenimentul va consta intr-o intalnire a primarilor din Judetul Iasi cu omologi din Regiunea Vinnitsa cu scopul stabilirii de relatii de cooperare pentru viitoare proiecte, precum si o serie de discutii tehnice privind Proiectul “Transagropolis – Transfrontier Agribusiness Support”.

  Perioada corespunde sarbatorilor Zilei Regiunii, mai exact pe 27 februarie cand aceasta regiune implineste 80 ani de existenta.

  De la Consiliul Judetean va merge Presedintele Cristian Adomnitei cat si trei persoane de la Directia Proiecte si Dezvoltare Durabila, printre care managerul de proiect de la Transagropolis.

  Primarii care vor participa la aceasta sedinta sun tai localitatilor: Letcani, Scobinti, Aroneanu, Miroslava, Harlau, Ipatele, Dumesti.

  Referitor la costuri, transportul va fi asigurat de catre Consiliul Judetean Iasi, iar cazarea o vor asigura autoritatile din Ucraina.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet