-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Salubritatea – plan de supravietuire, până în anul 2023. Transportul în comun, pe lista activităţilor – DOC

Societatea păşcăneană de salubritate propune un plan îndrăzneţ de supravieţuire, de la începutul lunii viitoare când va pierde serviciile de colectare şi transport a gunoiului menajer, odată cu activarea noului operator regional, până în anul 2023.

Documentul intitulat “Plan de administrare al SC CLP – Ecosalubritate SA Paşcani, a fost avizat de Consiliul de Administraţie al societăţii, la sfârşitul lunii iulie, iar acum va fi supus aprobării Consiliului Local.
Conducerea vrea să îi convingă pe consilieri ca dup ace unitatea va rămâne fără principalul obiect de activitate va face un profit de cel puţin 2,5% anual, cifra de afaceri va creşte cu cel puţin 10%, în fiecare an, datoriile vor fi achitate integral în maxim 3 ani de zile, programul de investiţii va fi realizat în proporţie de cel puţin 90% iar cererile clienţilor vor fi rezolvate în proporţie de 99,9%. Frumos, nu?
Obiectivele ar urma să fie realizate din servicii de întreţinere a curăţeniei pe domeniul public în oraş, deratizare şi igienizare, repararea mobilierului stradal şi chiar de maşini preluarea deşeurilor rezultate în urma lucrărilor de construcţii, deszapezire şi ceea ce este mai important din servicii de transport persoane care ar urma să fie preluat de la RAGCL.
Menţionăm că anul trecut societatea de salubritate a avut o cifră de afaceri de 5,1 milioane de lei şi un profit de peste 41.000 lei. În acest an unitatea se confruntă cu probleme mari din cauza lipsei banilor şi a datoriilor.

FOTO – LEONARD URSU, MANAGERUL SOCIETATII

 

Plan de administrare al SC CLP – Ecosalubritate SA Paşcani by orizontul pascani on Scribd

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI