More

  Sala plină la spectacolul “Bani din cer”

  Array

  “Bani din cer” la Casa de Cultură din Paşcani. Piesa de teatru jucată de actorii de la Botoşani a făcut ca sala de spectacole a instituţiei să fie plină. Ba chiar mai mult, solicitările de participare din partea păşcănenilor au fost aproape duble faţă de câte locuri sunt în sală, şi pentu că intrarea a fost liberă dar şi pentru că a fost o pauză de câteva luni de lipsă a jocului actoricesc a profesioniştilor.

  teatru bani din cer
  Piesa de teatru “Bani din cer” cu actori de la Teatru “Mihai Eminescu” din Botoşani a umplut sala de spectacole a Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” aseară, 12 noiembrie. Păşcănenii dornici de a participa la spectacol au apreciat jocul actoricesc cu aplauze.

  “Bani din cer” a dramaturgului englez Ray Cooney este o piesă de teatru spumoasă cu răsturnări de situaţii, comic de limbaj şi toate ingredientele specifice genului.

  Accesul la piesa de teatru s-a făcut pe bază de invitaţie, iar în sală au fost spectatori de toate vârstele, de la elevi, studenţi, profesori, medici sau pensionari. Evenimentul a făcut parte din cadrul programului “Luna culturii”, respectiv sărbătorirea scriitorului păşcănean Mihail Sadoveanu.

  Chiar dacă dorinţa pășcănenilor a fost mai mare pentru a urmări piesa de teatru, numărul spectatorilor a fost limitat la 300.

  Amintim că actorii care au jucat în piesa “Bani din cer” sunt Daniela Bucătaru în rolul lui Jean, Sorin Ciofu – Henry, Alexandru Dobyniuc – Bill, Gheorghe Frunză – Davenport, Petronela Chiribuță – Betty, Vlad Volf – Vic, Vali Popa – Slater, Petruţ Butuman – un trecător, în regia lui Alexandru Vasilache şi scenografie Mihai Pastramagiu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Moped neînregistrat condus de un tânăr fără permis în Tătăruși

  La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tătăruşi au oprit, pentru control, pe raza comunei Tătăruşi, un moped condus...

  Demarează campania de primire a Cererii Unice de plată pentru 2021. Ce trebuie să facă fermierii

  Demararea Campaniei de primire a Cererii Unice de Platăîn anului 2021 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează căîncepând cu data de 01 martie 2021,a...

  Episcopia Catolică de Iaşi solicită obţinerea acordului părinţilor pentru orele de educaţie sanitară

  Episcopia Romano-Catolică din Iaşi susţine poziţia Bisericii Catolice din România, care cere ca părinţii să îşi dea acordul înainte ca un copil să poată...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp