More

  Sah la Zuzan: Avocatul Afloroaei, consilierul primarului

  Array

  Primarul Pascaniului are un nou consilier. Dupa numeroasele contre cu secretarul institutiei, Mircea Zuzan , edilul sef si-a angajat un specialist in administratie locala, doctorand si cadru universitar la o facultate si de drept. Este vorba despre avocatul Dionisie Afloroaei, fost consilier local in legislatura trecuta.
  El s-a autosuspendat din Baroul Iasi pentru a putea lucra in Primaria Pascani. Astazi a fost prima zi de serviciu, in acelasi birou cu administratorul public, Gica Zanet. Afloroaei spune ca a acceptat propunerea primarului Pantazi pentru a-l ajuta in intocmirea actelor administrative si pentru pregatirea sedintelor Consiliului Local.
  Edilul pascanean sustine ca a apelat la serviciile fostului consilier local pentru ca are nevoie de un specialist pe probleme juridice si administrative, in conditiile in care Primaria se confrunta cu o lipsa acuta de personal.
  Mentionam ca avocatul Dionisie Afloroaei a detinut si functia de presedinte al Comisiei Juridice din cadrul Consiliului Local. El a fost unul dintre cei mai vehementi alesi locali care a criticat derapajele fostilor primari, Neculai Ratoi si Grigore Craciunescu.

  In anul 2012 el a fost numit seful unei comisii special a Consiliului Local care a anchetat ilegalitatile primarului liberal de la acea vreme. In urma raportului si a dovezilor prezentate au fost deschise mai multe dosare de cercetare penala de catre procurorii DNA.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Moped neînregistrat condus de un tânăr fără permis în Tătăruși

  La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tătăruşi au oprit, pentru control, pe raza comunei Tătăruşi, un moped condus...

  Demarează campania de primire a Cererii Unice de plată pentru 2021. Ce trebuie să facă fermierii

  Demararea Campaniei de primire a Cererii Unice de Platăîn anului 2021 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează căîncepând cu data de 01 martie 2021,a...

  Episcopia Catolică de Iaşi solicită obţinerea acordului părinţilor pentru orele de educaţie sanitară

  Episcopia Romano-Catolică din Iaşi susţine poziţia Bisericii Catolice din România, care cere ca părinţii să îşi dea acordul înainte ca un copil să poată...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp