8.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Rocada la conducerea PPDD Pascani. Ioan Danu, executat pentru ca nu a cotizat in campanie si a votat altfel decat directivele de partid

Cel mai mare sustinator al lui Dan Diaconescu, la Pascani a fost sanctionat pentru ca a indraznit sa fie altfel decat i-a cerut partidul.
Este vorba despre consilierul Iaon Danu, presedintele interimar al organizatiei locale a PPDD. In urmatoarele zile, el va fi schimbat din cele doua functii in urma unei decizii luata de conducerea organizatiei judetene intrunita la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o sedinta de analiza a rezultatelor alegerilor europarlamentare. Colegii sai de partid au ajuns la concluzia ca rezultatele obtinute de PPDD la Pascani sunt nesatisfacatoare si ca Ioan Danu nu s-a implicat sufficient in campania electorala.

Mai mult, consilierul popular este acuzat ca ar fi incalcat directivele partidului, atunci cand a votat impotriva delegerii serviciului de apa si canal operatorului iesean.

In aceeasi sedinta s-a stabilit functia de presedinte interimar al organziatiei PPDD Pascani sa fie preluata de actualul vicepresedinte Stefan Voinea . La Consiliul Local situatia este mai complicata deaorece majoritatea dintre cei de pe lista de supleanti a partidului au refuzat sa vina in locul care urmeaza sa fie vacantat de Ioan Danu prin retragerea sprijinului politic.
Cel in cauza refuza sa faca declaratii publice pana cand deciziile colegilor sai de la judet vor fi avizate de conducerea centrala a partidului. Mentionam ca PPDD a obtinut la alegerile europarlamentare 3.92% , cu putin peste media nationala – 3.68%.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI