Rezultatele la Evaluare vor fi afişate luni când începe BAC-ul scris

Seria emoțiile continuă pentru absolvenți de gimnaziu și liceu. Luni vor fi afișate rezultatele la Evaluarea Națională, atunci când este programată și proba scrisă la  Limba și Literatura Română pentru examenul de Bacalaureat. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean din Iași este mulțumită de prezența  și cum s-a desfășurat până acum examenele.

Luni, 26 iunie se vor afișa rezultatele iniţiale pentru sesiunea din acest an a Evaluării Naţionale iar eventualele contestaţii vor putea fi depuse pe parcursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 16.00-20.00. Rezultatele finale vor fi afişate în ziua de 30 iunie.

„Am parcurs și această probă cu bine, suntem în grafic cu toate activitățile. Ne pregătim deja pentru prima probă scrisă a Bacalaureatului, în ziua de luni, 26 iunie.  Alți 4 644 candidați așteaptă cu emoție să înceapă examenul de Bacalaureat în 15 centre de examen (11 în Iași, 2 la Pașcani, 1 la Hârlău și 1 la Târgu Frumos).  Suntem conștienți de importanța acestor examene pentru viitorul elevilor noștri și dorim să le fim aproape, oferindu-le condiții foarte bune de examen, comisii cu profesori competenți, corecți, bine instruiți”, a precizat prof. dr. Genoveva FARCAȘ, inspector școlar general.

Amintim că luni, 26 iunie absolvenții de liceu vor susține proba scrisă la Limba şi literatura română, urmată de Limba şi literatura maternă pe 27,  următoarea zi, pe 28 proba obligatorie a profilului apoi pe 30 proba la alegere a profilului şi specializării.

Pe 5 iulie se vor afișa rezultatele, până la ora 16:00 şi depunerea contestaţiilor în perioada 16:00 – 20:00. Pe 10 iulie se vor afişa rezultate finale.

Slider
loading...