14.7 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021

Rezultate Bacalaureat 2018. Cele mai multe medii sunt cuprinse intre 8 si 8.99

Rezultate Bacalaureat 2018. Cele mai multe medii sunt cuprinse intre 8 si 8.99

Gata cu emotiile pentru tinerii absolventi de liceu. Astazi au fost afisate rezultatele la Bacalaureat, unul dintre cele mai importante examene. Notele au fost afisate online in jurul orei 10.30, iar la scurt timp au aparut si la afizierele unitatilor de invatamant. La centrul de examen de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din Pascani, fostii elevi au venit cu mari emotii pentru a vedea rezultate.

Multora dintre cei prezenti li se citea bucuria pe chip. Au luat note mari, care ii ajuta sa mearga la facultatea dorita.

Si la Colegiul Stefan cel Mare din Hirlau a fost veselie. Asta deoarece, din cei 164 de candidati inscrisi, 153 au promovat. Au fost si note mari, chiar maxime la Matematica, Biologie sau Logica.

Sefa de promotie, Ana Roxana Filimon a fost cea mai buna din scoala si la Bacalaureat. A avut cea mai mare medie, 9.86. Vrea sa mearga mai departe la Medicina.

Mentionam ca potrivit unei statistici a Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, rata de promovabilitate, inainte de contestatii este de 80.27%, mai mica cu circa 2 procente fata de anul trecut. Din cei 5258 de elevi inscrisi, 4801 s-au prezentat la examen si 3854 l-au si promovat. Cele mai multe medii au fost cuprinse intre 8 si 9, iar nota maxima au luat doar 8 candidati din judetul Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI