0.8 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

Revedere cu emoții! Absolvenții promoției 1995 au revenit în băncile fostei Școli Generale nr.6 (Liceul Tehnologic Mihai Busuioc)

Revedere cu emoții! Absolvenții promoției 1995 au revenit în băncile fostei Școli Generale nr.6 (Liceul Tehnologic Mihai Busuioc).

 


Cu emoție, nerăbdare, respect și recunoștință, absolvenții promoției 1995 a Scolii Generale Nr.6, astăzi Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, au pășit pragul scolii, revenind în bănci, pentru o revedere emoționantă a foștilor colegi cu care au împărțit primii 8 ani de școală, dar și a foștilor profesori care, cu dăruire, talent și rigurozitate, le-au îndrumat pașii. Au fost momente pline de încărcătură emoțională, de amintire a anilor de școală, de mulțumire pentru ceea ce au devenit, dar și prilej de evidențiere a realizărilor personale și profesionale.
Mulțumim generației 1995 pentru ca ne- a făcut părtași la bucuria lor; adresam mulțumiri d-nelor învățătoare Rotariu Didina și Chirila Marilena, d-nei diriginte Toma Geta și d-nelor profesoare Atudorei Elena, Pop Valeria, Nica Magdalena și Loghin Camelia pentru ca au fost alături de noi!” se arata intr-o postare pe Facebook.

DE LA ACELAȘI AUTOR

100 de porții de fasole cu cârnați gratuite, la Mon Jardin, de Ziua Unirii 

Invitație pentru pofticioși! Deoarece Ziua Unirii este un prilej de...

Case gratis sau 5.000 de euro, pentru cei care se mută într-un sat din Italia. Condiţia pentru a primi banii

Roseto Valfortore, un "sat fantomă" din sudul Italiei, pune...

Bugetul orașului Târgu Frumos, în dezbatere publică DOC

A fost publicat proiectul de buget și lista de...

ANM: Vreme se răcește!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile termice vor fi...