More

  Regia de termoficare a facut probe la cald. Scolile si gradinitile primesc caldura, caminele de nefamilisti, nu

  Array

  Incepand cu saptamana trecuta RAGCL Pascani a inceput furnizarea de agent termic in gradinitele si scolile din Pascani. Asta dupa ce pe intreg parcursul saptamanii trecute s-au facut probe la cald in aceste institutii.

  Chiar daca in mod normal, legislatia spune ca agentul termic trebuie furnizat cand temperatura de afara arata 10 grade C in termometre timp de 3 zile consecutiv, regia a inceput furnizarea si datorita cererilor venite in special din partea gradinitelor unde copii sunt mult mai sensibili.

  Caldura in scoli si gradinite nu este continua momentan ci 2 ore dimineata si 1 ora seara. Programul de furnizare continua pe parcursul acestei saptamani va fi modificat doar in cazul in care temperatura de afara va creste.

  Majoritatea caminelor de nefamilisti cu exceptia caminului de la Remar, nu vor primi caldura in aceasta iarna. Aici sunt datorii foarte mari si foarte multe persoane actionate in instanta. Regia doreste reducerea pierderilor debransandu-i pe cei rau platnici, de aceea in sedinta operativa de luni, au solicitat sprijinul Politiei Locale, pentru debransare acelor persoane.

  La caminele de nefamilisti P4 si C6 sunt 156 de bransati dintre care, aproximativ 100 au datorii foarte mari, cumuland suma de 186,426 ron.  La caminul ITP, sunt 106 apartamente care au acumulat datorii in total 86,133 ron.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI