18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Rectificări de buget, aprobări proiecte și regulamente, dar și rapoarte de activitate vor fi dezbătute la sfârșitul acestei lunii

Rectificări de buget, aprobări proiecte și regulamente, dar și rapoarte de activitate vor fi dezbătute la sfârșitul acestei lunii. Vezi ordinea de zi.

Ordinea de zi

RAPORT PRIVIND ACTIVITATEA DESFASURATA DE SERVICIUL POLITIE LOCALA IN ANUL 2013 – raportor –sef Serviciu Politie Locala

RAPORTUL ADMINISTRATORILOR S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. PASCANI PE ANUL 2013 – raportor –Presedinte Consiliu de Administratie al SC CLP ECO Salubritate SA pascani

RAPORT PRIVIND ACTIVITATEA DESFASURATA DE CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PASCANI IN ANUL 2013 – raportor – directorul C.S.M.  Pascani

RAPORT privind modul de administrare si incheiere a contractelor de concesiune avand ca obiect pajistile, proprietate privata a municipiului Pascani – raportor – Viceprimarul municipiului Pascani

PROIECT DE HOTARARE prin care se ia act de demisia consilierului local IONITA IOAN si vacantarea mandatului de consilier local – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind declararea unitatii de locuit nr. 10, situata in blocul B01, str. Gradinitei nr. 20, municipiul Pascani, judetul Iasi ca locuinta de necesitate si repartizarea acesteia – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind stabilirea zonei strada Stefan cel Mare(intre Piata Casei de Cultura „MIHAIL SADOVEANU” Pascani si Posta Deal-sensul de circulatie din partea dreapta) ca zona pietonala in Municipiul Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind transmiterea in administrare a mijlocului fix-autobuz Mercedes – Benz 0814D, aflat in proprietatea privata a Unitatii Administrativ-Teritoriale Pascani si in administrarea Consiliului Local al Municipiului Pascani, catre Clubul Sportiv Municipal Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Casei Municipale de Cultura „Mihail Sadoveanu” Pascani pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea proiectului Protocolului incheiat intre S.C. APAVITAL S.A. Iasi si Unitatea Administrativ – teritoriala Municipiul Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului de management, a caietului de obiective in vederea organizarii concursului la Casa Municipala de Cultura „Mihail Sadoveanu” Pascani si a comisiilor de concurs si de solutionare a contestatiilor – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social Pascani pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind modificarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Spitalului Municipiului de Urgenta Pascani ca urmare a modificarilor a structurii organizatorice conform HCL nr. 210/2013– initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind modificarea statului de functii al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI