12.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

Razie in pietele din Pascani. Amenzi de peste 45.000 de lei. Legume si haine confiscate

Razie in pietele din Pascani. Amenzi de peste 45.000 de lei. Legume si haine confiscate

Razie in cele doua piete agroalimentare din municipiul Pascani, in cursul zilei de astazi. Zeci de politisti de la Poliţia Municipiului Paşcani, Secţia nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul luptătorilor S.A.S. şi al jandarmilor,  în colaborare cu  reprezentanţi ai R.A.R., O.P.C. şi D.S.V.S.A. Iaşi au desfăşurat controale ample. Spatiul comercial din zona Vale, de pe strada Ceferistilor a fost plin de autoritati, in jurul orei 10.00.

Comerciantii au fost verificati la actele de provenienta a marfurilor dar si pentru diferite avize de functionare. Unul dintre vanzatori a lasat taraba plina cu legume si s-a facut nevazut.

Politistii au dispus confiscarea marfii, 12 kg de ardei si cateva zeci de kg de varza, precum si a cantarului. Mai mult, se vor face verificari pentru a depista cine a vandut la masa respectiva.

Nu doar comerciantii au fost luati la intrebari, ci si soferii aflati in trafic. Un echipaj de politie rutiera a oprit masini in fata bisericii Sfanta Vineri.

Bilantul din urma actiunilor este urmatorul: 36 de comercianti verificati, 35 de masini oprite si 73 de persoane legitimate. Au fost date peste 50 de amenzi cu o valoare de 45.000 de lei si au fost confiscate 114 kg de legume si 36 de articole de imbracaminte.

Mentionam ca scopul raziei a fost de a preveni şi combate actele de comerţ ilicit, încălcările ale  normelor de convieţuire socială şi  accidentele rutiere.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI