18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Raport privind starea economica a Pascaniului

Pascaniul este tot mai sarac. Cel putin asa reiese din ultimul raportul privind starea economica a municipiului prezentat zilele trecute de primar. Din acelasi document reiese ca si in primele luni ale acestui an veniturile au scazut cu 8 milioane de lei .

Documentul a fost prezentat in sedinta Consiliului Local din 31 martie, pe baza datelor statistice si de la Registrul Comertului si a rapoartelor de activitate de la societatile din subordine.
Edilul pascanean a spus ca din punct de vedere economic a crescut numarul de societati nou infiintate dar in acelasi timp si numarul de falimente si insolvente. Mai mult numarul somerilor este in continuare in crestere. Din acelasi raport reiese ca primele 12 societati asigura jumatate din contributia la bugetul local.

Din punct de vedere administrativ anul trecut au fost emise 2737 dispozitii de primar si 228 de hotarari ale Consiliului Local. Primarul Pantazi spune ca in aceeasi perioada a fost echilibrat bugetul local prin achitarea datoriilor lasate de fosta administratie.

Mentionam ca cei mai mari contribuabili la bugetul local sunt societatile Rompak , Kosarom, Remar, Constructii Hidrotehnice si Proinvest.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI